Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna talade

Fåglarna pratade med mig, de saknda våren.
Den som så sakta lurat oss.
Och försvunnit inom kort,
Vintern var tillbaka,
Sommaren var långt borta,
Men jag saknade den.




Fri vers av Isabella Glad
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-29 15:46



Bookmark and Share


  Super_Robin
Du är riktigt duktig!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Isabella Glad
Isabella Glad