Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern

Julen kom o försvann
Fortare än jag hann nämna ditt namn
Mörkret var det en melankoliker som jag sökte
Det var logiken jag behövde
Smärtan kom aldrig den vintern
Vintern var för kort
Så vintern försvann




Fri vers av Isabella Glad
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-09 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella Glad
Isabella Glad