Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen blev döv

Hon skrek
Skrek så att fåglarna hörde
Skrek så att grannarna vaknade

Men ändå märkte ingen
Hur hennes röst blev svagare
Hur hon tillslut blev tystad

Ingen förstod att hennes röst aldrig mer skulle få tala
Att hennes skrik var hennes sissta andetag

Ingen förstod att hennes skrik var ett rop på hjälp
Ett sätt att försöka få nån att lyssna




Fri vers av Isabella Glad
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-16 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella Glad
Isabella Glad