Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla av ensamhet och övergivenhet, att vilja stanna i tryggheten så länge som möjligt.


Mamma

Det finns ingen annan som kan rädda mig från min ensamhet.
Det kan bara du, det kan bara du mamma.

Så lämna mig ej

Inte när jag är som skörast
Lämna mig på våren, bland blomstrande ängar och solsken
Lämna mig i lyckan
Eller lämna mig inte alls för den delen

Men lämna mig inte här, inte just nu
Lämna mig på våren när fåglarna kvittrar och gräset är grönt
Lämna mig i lyckan
Eller stanna vid min sida förevigt




Fri vers (Fri form) av Isabella Glad
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-02 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella Glad
Isabella Glad