Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN TRO

 

på människan

börjar  

vackla

 

ser

för mycket

svek

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-30 12:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och de som undantar sig från detta är självgoda och egenrättfärdiga.
2015-07-30

  Larz Gustafsson VIP
De som tror på mänskligheten bedrar sig.
Människan är ond.
2015-07-30

  Lars Hedlin
JA tyvärr är det en del av mänskligheten som är så tydlig ibland..Men ha hopp alla är inte så! kram
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP