Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva sitt liv

Jag kommer lämna dig på samma plats som jag hittde dig. För du finner ingen anledning att leva fritt.
Jag må vara sjuk i huvudet.
Jag må ha syndat hela mitt liv.
Men jag följer inte himmlens strikta regler.
Jag lever mitt liv.




Fri vers av Isabella Glad
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-30 19:55



Bookmark and Share


  Maggi
Åh så bra! :3
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Isabella Glad
Isabella Glad