Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som så många gånger innan

Jag kunde inte sluta tänka.
Tårarna slutade aldrig rinna.
Vem hade jag blivit?
Jag förstod inte.
Varför hände detta mig.




Fri vers av Isabella Glad
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-30 20:02



Bookmark and Share


  Erik Gefvert
Kort, enkelt och koncist.
Men herregud så mycket känslor.

Förstår inte varför juste denna text träffade mig så djupt, men det är kanske det som är det finaste med ord!

Vackert
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Isabella Glad
Isabella Glad