Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrt log han

Torrt log han tillbaka
mot regnet som föll
tänkte sig en vacker dag
istället då solen lyste

Vilset såg han mot himlen
där mot norr vinden drog
mörka moln stirrade tillbaka
och lät regnet falla

regnjackan prasslade tyst
av dropparna som föll
och bildade vid fötterna
en allt större pöl

men torr log han tillbaka
mot regnet som föll
och hade solen som lyste
inne i tankesmedjan

dit inget regn kan nå




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-02 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter