Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du dödar mig


Du dödar mig

Du dödar mig innefrån

tar all min lycka, all min kraft, all min glädje


Vill säga allt det där
Vill göra allt det där
Vill ha allt det där

Men jag kan inget göra

Bara vänta
Vänta på vaddå?

Vill ha mig, vill inte ha mig

Du dödar mig innefrån

Och jag ser bara på

Fan ta dig, jag älskar ju dig




Fri vers av doown
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-04-19 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doown