Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser det, fast du inte fattar

Dina ögon är så tomma

Jag ser det, fast du inte fattar.
Du super, du röker, du skrattar.
Ser så lycklig ut.

Du är en sån som alla älskar.

Men jag ser det, fast du inte fattar.


Ibland sitter du där och skakar.
Små små skakningar som nästan inte märks.
Men jag ser dom.

Vill säga nåt, men jag går.

Sen skrattar du igen. Är full och lycklig.
Pratar och skämtar.
Men du svackar med blicken,
och egentligen inget hör.

Jag ser det, fast du inte fattar.

Dina ögon är så tomma.




Fri vers av doown
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-06 15:34



Bookmark and Share


  LadyM
Viktiga ord i ett viktigt lilv. Känner igen vartenda ord du skriver.
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

doown