Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friska vindar ...

 

 

 

en innerlig känsla

bygger bo i mitt väsen

en  omtänksam röst

reglerar min törst

stillar min hunger

i en värld full av listiga vargar

skyddar och tröstar

mitt skärrade hjärta




Fri vers av Rise Little One
Läst 155 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-03 21:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ord som berör på ett bra sätt och tack för det/ kram
2015-08-06

  Blomma-Stjärna VIP
skörhet och skönhet och en ny frisk vind!
2015-08-04

    Dan Myrbeck
Hellre flitiga myror
än listiga vargar!
2015-08-04

    ej medlem längre
Underbar poesi.
2015-08-04

    Oprofessionell
Att längta och samtidigt försöka skydda sitt hjärta kan både vara det vackraste och det jobbigaste i världen. Men din text gör det väldigt vackert
2015-08-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Sårbarhet stillas vackert i din dikt skriven av skönhet.
2015-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Och livet blir lättare att leva!
2015-08-04

  Lars Hedlin
Still öm längtan!
2015-08-03

  KYREUS of Sweden
Seren skönhet,
stillsamhet.....
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One