Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ger vackra bilder i sinnet


sommarnatt

under tysta timmar

 

hör lätta steg mot gruset bland doft av syrener

 

en ljus sommarnatt




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-04 10:55



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vackert o skirt under ljusa sommarnatten!

Vi är inte ensamma...
2015-08-04

    ej medlem längre
Vacker bild från en juninatt!
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP