Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska för evigt

fina ord om vänskap
och kärlek

runtomkring oss föll tiden i hop
förvandlades till ett evighetsögonblick


viskades ömt i en bedövande tystnad
att älska för evigt

en kärlek som aldrig åldras
som ett ljuvt farväl i försommargryning




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-04 21:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hoppas detta "farväl" följs av ett "på återseende"!

Fin!
2015-08-12

  bumerang
Ljuvt farväl. Älska för evigt.
Så kan det vara ibland.
Stor känsla andas texten.
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP