Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingertoppar som berör

jasmin, vacker blomma

ljuv doft

bland ord och rader


vandrar barfota

på grön äng

i smekande vind


känslor på ytan

känn hur poesin

flödar av en ömhet


fingertoppar som berör

ett tomt ark

orden

 

en inre kärna,

likt vacker poesi

att beröras i själsligt ljus

 

i dig är jag förlorad för

 

evigt

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-04 21:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi, ja !
2015-08-07

  Bo Himmelsbåge
Vacker, känslig, doftande poesi
när kroppen är barfota
naken o fri...

Smeker arket ömsint
ömsint o vitt
idag blommar ängen
o Dess hjärta är Ditt...

2015-08-07

  Popangelov VIP
Dina ord är vackra... piggar upp mig denna regninga morgon.
2015-08-05

  bumerang
Väldigt fin.
2015-08-04

    ej medlem längre
Jättefin!
2015-08-04

    ej medlem längre
Underbar ...
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP