Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag cyklar hem från Erikshjälpen

Jag cyklar hem från Erikshjälpen med cykelkorgen full av Wislawa Szymborska och snart är alla träden gröna fast våren varit så kall. Jag sitter ensam på trappan och läser Wislawa Szymborska. Det måste ha levt någon här i byn som tyckte mycket om Wislawa Szymborska.




Fri vers av Laisa
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-05 09:24



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Avundsjuk på dig, om det är på riktigt för jag gillar Wislawa mycket. Fin reflekton av dig.
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Laisa