Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Som ett ljus i mörkret ...

 

 

 

lyfter du upp dagens mörk slöja

fyller den med regnbågsfärger

det gråa steppar bakåt

kalla nyanser bleknar

jag kupar min lilla lycka

kysser den innerligt

tusentals sönderslagna bitar blir helt på nytt

själen sjunger den tacksamma melodin

den fasansfulla upplevelsen är nu förbi




Fri vers av Rise Little One
Läst 180 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-08 11:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt beskrivande text...det känns gott att kunna andas ut...
2015-08-12

    Dan Myrbeck
Fin, väcker frågan om vad som
hänt.
2015-08-10

  Teresia Ridell
Härligt hoppfullt och vackert målande skrivet !
2015-08-09

  Blomma-Stjärna VIP
dikten är skön att läsa - "själen sjunger den tacksamma melodien" --- allt förändras med innerlig närhet, ledsnad och gråhet går över och nya färger, ny glädje föds
2015-08-09

    ej medlem längre
En text att älska.
2015-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar lugn och harmoni!
2015-08-08

  Lars Hedlin
Skönt att det blir bättre :)
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One