Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dig

tystnad i en närvaro
kärleken i tiden
där ett namn flyter
fritt i ådrorna

 

 

underbar längtan
ord att vimla i en syn
lever vidare mellan
rader och meningar
en härlig beröring



 i förtrollan
passion och känslor
du underbara


i gyllene skrifter

 

för en själ



att vänta

 

dig

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-07 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert ...
2015-08-07

    ej medlem längre
Vackert ju! :)
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP