Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande tystnad






Kroppens tysta språk

överröstade orden







Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2015-08-08 11:36



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
ja kroppens språk har räddat livet på mig
orden kommer två eller trea kanske efter bilden...
2015-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Kroppsspråket är inte att förringa...
2015-08-12

  Maria Sundelin VIP
Och skilda från varandra ger det en skev bild av någon.
Kramar
2015-08-11

  lila fjäderblomman VIP
Starkt!
2015-08-11

    ADI Nehlin
Väl fångat
2015-08-10

    Dan Myrbeck
Mycket bra uttryckt.
Jag föreslår att du ändrar till

Kroppens tysta språk
överröstar orden

och publicerar den som aforism.
2015-08-10

  StinaJ VIP
Två rader, så enkelt och så stort.
Mycket bra !
2015-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Kroppsspråket är många gånger det som säger sanningen. Tänkvärda ord av dig.
2015-08-09

  M.Eta
En blick, en gest ett beteende kan säga väldigt mycket. Så sant, så sant!
2015-08-09

  Valter Örn VIP
När jag läser den här korta texten ser jag framför mig en uppdykande plågad gestalt som ger syn för sägen . Det kan t.ex vara en torterad eller en fånge från koncentrationsläger. Kroppens uttryck säger allt.
2015-08-09

  Teresia Ridell
Precis sådär ja.. Bra !
2015-08-09

  louisegirl
Kroppsspråket är mycket talande
Bra ordat!
2015-08-09

  KattenKin VIP
Ja så är det ofta. Fint formulerat.
2015-08-09

  Gunnel Eriksson VIP
Borde vi oftare tänka på.
2015-08-09

    GG
Ljud krymper när tystnaden tar över.
2015-08-09

  Respons VIP
Ja kroppen har den starkaste rösten!
2015-08-09

    ej medlem längre
Ja det kan bli nog så talande ibland!
2015-08-08

  Blomma-Stjärna VIP
just så - kroppen talar ett språk som vi alla förstår
2015-08-08

    ej medlem längre
Dina ord talar för sig själva...kloka du.
2015-08-08

  Marja-Liisa Koski VIP
Tänk att kroppen kan säga så mycket!
Kram!
ML
2015-08-08

    ej medlem längre
Berörande
känner verkligen budskapet här ...
2015-08-08

  Marianne Räf
Vacker, koncentrerad Poesi !
2015-08-08

  Lars Hedlin
Ibland blir det bara så påtagligt!
2015-08-08

  Rise Little One
Starkt uttryck utan ord!
2015-08-08

  Ronny Berk
väl ordat, ja !
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP