Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågor av kärlek...

 

Så som jag kysser  dina heta läppar
vill jag komma upp till solen
tillsammans med dig


Kyssa den varsamt
 dansa runt om den
som elden brinner inom oss


Leker med livets vindar
som dansar inom våra själar


Vi drömmer oss bort
lägger oss till ro i tankarna


När vi åter vaknar upp
så är det endast doften
av drömmars stoft  kvar på
våra gyllene kuddar




Fri vers av prinscess VIP
Läst 1142 gånger
Publicerad 2006-04-20 09:17



Bookmark and Share


  mb74
mmmmmmmm,sann kärlek:))
2006-04-20

  noname_realmind
Väldigt vackra kärlekslågor!
Versen "Leker med livets vindar
som dansar inom våra själar"
känns extra fint.
(Kolla stavning bara: "gyllene"...)
2006-04-20

    Cajsa
Jättefint skrivet min vän!
2006-04-20

  JMR
Jag bara älskar att du är sådan älskande människa. Dina dikter får mig att drömma.
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP