Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

vad som stundade

vad som komma ske

ej passe´

svunnen tid

gången tid

vaga minnen inuti

beaktade vad som hänt

det finns ej

än

plötslig

tillfällig

nutid

ögonblicklig

hända än

samtidigt skeende

minns ej

hända dig

minns ej




Fri vers (Prosapoesi) av BPK
Läst 289 gånger
Publicerad 2015-08-08 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BPK