Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dec 2017


De som

de som visas i mina drömmar
som
skriver min dödsruna
Jag ser vad de tycker
när de
läser mitt minnestal
Jag kan se framför mig
hur alla
flyr sina minnen
det finns ingen väg ut
ur förödelsen
ingen klarhet
vad blev det av dem
alla i historien




Fri vers (Prosapoesi) av BPK
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-27 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BPK