Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan nya blad vänds


Gåtfulla självklarheter
ansedda mål
tänkta fakta
lämnar tomma hål

medan nya blad vänds




Fri vers (Prosapoesi) av BPK
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-11 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BPK