Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärgårdsö

bakom vindens sus genom vassen

flyter svanarna stilla fram

som solens strålar mot vattnet

lika ljus syns björkens stam

lika tyst som sländan på ängen

svävar molnen sakta fram

medan syrsorna spelar

blåklockornas sång

vandrar vi sakta

hand i hand




Fri vers (Prosapoesi) av BPK
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-08 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BPK