Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en strand någonstans

medan havet blåser upp

och himeln blir till svart

är det du och jag

på en strand

någonstans

medan stormar drar förbi

och regnet piskar ner

är det du och jag

på en strand

någonstans

medan havet rivs upp

och allting snurrar runt

är det du och jag

på en strand

någonstans

medan allting står i lågor

går vi du och jag

på en strand

någonstans




Fri vers (Prosapoesi) av BPK
Läst 305 gånger
Publicerad 2015-08-09 09:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljuvligt att ord och musik går hand i hand liksom detta par i din dikt/ kram
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

BPK