Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du ihåg

kommer du ihåg

blommorna på våren

näktergalen om sommaren

smultronen på ängen

stjärnorna om natten

och hur vi brukade gå

under månens sken

men vi kommer aldrig dit




Fri vers (Prosapoesi) av BPK
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-09 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker påminnelse.
2015-08-28

  Ljusletaren
Gillar ditt sätt att blanda ord och egen musik/ kram
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

BPK