Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag vill jag göra vad jag ej vågade igår

då tänkte jag att man inte ska göra sådant man inte får

många år har gått utan att jag fått någonting gjort

alla veckor och år dagar och nätter har gått för fort

både dagar och nätter har jag drömt

om storslagna saker jag sedan glömt

dem får jag aldrig tillbaka mer

ej heller det tillfälle som jag nu ser

idag vill jag göra vad jag aldrig har gjort förut

min beslutsamhet växer starkare för varje minut

alla möjligheter jag haft och tillfällen jag aldrig fått

de får jag aldrig igen liksom den tid som gått

alla dagar och nätter som jag drömt

om alla de ting som jag sedan glömt

de kommer aldrig mer

ej heller det tillfälle jag nu ser




Bunden vers av BPK
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-09 09:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
En bra uppmaning till oss alla ... gör saker medan du kan för snart är du för orkeslös och för gammal. Lev idag och fullt ut
/ kram
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

BPK