Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nektar i strupen

Pensel av lenaste slag stryker mot kindens rundning  

varsamt som en smekning med jämna kittlande tag

solmättade kulörer av purpur, azur och lysande gult 

droppar likt mogna frukter mer mot min öppna mun

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-09 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP