Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då framtiden passerat

Dagar då tankar på det som var förr
en framtids vision har passerat
och nutid snart flytt det också
då är det läge att fundera på vad

som hände med det man drömde om?

Då när man drömde om den framtid
som nyss passerats?




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-09 14:21



Bookmark and Share


  Mona J.
verkligen en klok och läsvärd fundering
2015-08-12

  Peter Stjerngrim VIP
Smärtsamt hög igenkänningsgrad ...
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter