Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord och tankar

ord och tankar
hemligheter och evigheter

virvlande känslor
mellan dofter

 

i  blå himmel
förnimmer namnet
under nattens tystnad

sveper tanken
till dig

 

av längtan




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-10 20:54



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Fin känsla i texten och "under nattens tystnad" skapar en plats i tid och rum som ger extra liv åt känslor och tankar. Gillar det.
2015-09-07

  Lasseman VIP
Oj!.. denna var vacker.. bra skrivet..
2015-08-11

    ej medlem längre
Vackra längtanstankar!
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP