Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unveiling thoughts ...

 

 

genom dig 

 

ser jag kärleken i de vackraste nyanserna

 

dolda i mitt hjärta




Fri vers av Rise Little One
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-12 10:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vackert uttryckt!
2015-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart skrivet och bara så bra för dig!
2015-08-12

  Lars Hedlin
UNDERBART! :)
2015-08-12

    ej medlem längre
Skimrande ord.
2015-08-12

  M M Mannheim VIP
Härligt med dessa rader!
2015-08-12

    ej medlem längre
Underbar ..
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One