Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ...

 

 

 

det klingar kärlek

i gränslöshet

ömheten talar

en hel ny värld väntar på

att bli upptäckt

gömda solsken i ditt hjärta

vi är den osynliga länken

mellan vårt väsen

så kom

hämta din dolda skatt

avlasta min innerliga börda

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 176 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-12 11:01



Bookmark and Share


  Ljusletaren
"så kom

hämta din dolda skatt"

Så fint ordat och dessa rader sa så mycket om livet/ kram
2015-08-13

  Blomma-Stjärna VIP
"vi är länken" - en ömsint talande dikt pm att få dela med sig av sitt levande
2015-08-13

    Dan Myrbeck
Ja, visst klingar det kärlek i alla dina texter oavsett om de är skrivna på engelska eller svenska!
2015-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Varmt och innerligt faller dina fina ord!
2015-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Varmt, mjukt och fint!
2015-08-12

  Quasimodo
Mycket värme och innerlighet i den här som omfamnar.
2015-08-12

  Lars Hedlin
Riktigt vackert och starkt :) ME LIKE!
2015-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och vackert...
2015-08-12

  M M Mannheim VIP
Du är en underbar skatt även som poet!
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One