Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormigt hav under mörk himmel





Ibland är livet som ett stormigt hav
höga vågor slår mot kropp och själ


Har inte drunknat
men fått rejäla kallsupar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-08-12 09:08



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En text om livets allvar men också om den styrka man besitter att klara av rejäla kallsupar
2015-08-28

  Stigi Skog
Precis så kan det vara, en pricksäker formulering du fått till här!
2015-08-17

  Ljusletaren
Sant ordat/ kram
2015-08-17

  Marianne Räf
Samma här ! En bra allegori !
2015-08-14

  Teresia Ridell
Känner igen mig starkt i de orden. Mycket bra skrivet !
2015-08-14

    ej medlem längre
Kallsupar får en att stå stadigare,
2015-08-13

  Blomma-Stjärna VIP
usch, ja - livet kan plötsligt slå till så som
"ett stormigt hav" -
tur du inte drunknade! kram!
2015-08-13

  bittemi VIP
Bra bild av när livet stormar och är svårt!
2015-08-12

  ellie@eliseafaros.se
Gräver djupt i själen och berör!
2015-08-12

  M.Eta
Man får invänta lugnet efter stormen och visa att man kan komma igen!
Bra liknelse.
2015-08-12

  Maria Sundelin VIP
Känner igen mig
Kramar
2015-08-12

  Gunnel Eriksson VIP
Återigen bra metafor för
livets problem.
2015-08-12

  Magdalena Eriksson VIP
Precis bra att räkna sina segrar.
Om jag ser att jag fått kämpa kan jag också vara stolt över det jag klarat av.
2015-08-12

    Dan Myrbeck
Bra jämförelse!

Hög IKF!
(IgenKänningsFaktor)
2015-08-12

  Lars Hedlin
Sant livet består av sådana stunder ibland gäller att hålla sig strax över ytan
2015-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...bra...
2015-08-12

  Rise Little One
Ja, en och samma princip ser det ut som...
2015-08-12

    ej medlem längre
Det gäller att trampa vatten ibland.
2015-08-12

  louisegirl
Ja vi vågar som havet <3
Fint förmedlat!
2015-08-12

    ej medlem längre
Rader som binder livet samman ..
2015-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Sann liknelse om livet, det svåra och härliga!
2015-08-12

    ej medlem längre
Kan vara roligt det också, om man ser det med humor! Frågan är varför man stod där! :)
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP