Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...trots allt

hen verkar inte trevlig

dumma kommentarer och onödiga

tar inte emot kommentarer som gör mig ledsen

och en känsla av orättvishet

men det jag tröstar mig själv är att många

poetvänner som tycker om det jag

skriver

trots allt




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-12 21:46



Bookmark and Share


  louisegirl
Berör <3 och känner igen...
Sådana människor finns tyvärr överallt, trösta dig med att de kan inte må bra och vet inte vad empati är

2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP