Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är formen av ett hjärta. älskar dig hjärtat...bild är lånad från internet


hjärtat

Vackra ord      som oss följa
ser din  kärlek som bor i ditt hjärta
att liksom  skapa sig en mening
byggda av mina egna tankar
att leva fram som du
vill följa livet
och tidens
gång
att
le
i
 

          




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-13 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord och form är mycket vackra.
2015-08-14

    Dan Myrbeck
Fint om att följa livet
och tidens
gång,
sjungande
kärlekens
egen sång.
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP