Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://m.youtube.com/watch?v=drH21YCHpQs&sns=fb


Herr vice talman har talat

Det herr talman menar när han skriver att Sverige ska vakna är:
Låt de drunkna i Medelhavet!
Gör vad fan som helst med dom men släpp inte in dom!
Stäng gränsen!
Stäng alla dörrar och släpp inte in nån!
Var kall och hjärtlös! Visa ingen medkänsla! Det är svagt! Det är fegt!
Vakna, Sverige! Vi ska bli vita, rena och fina!

Och han hyllas av sina bröder och väljare. Så sorgligt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-13 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja det är sorgligt, men mest farligt.
2015-08-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jaaaaaaa! Låt oss bli indianer allihop och återerövra amerika
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP