Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyga skratt

Blygsel
sprutar
fniss

över 
egna
gränsen

med råa
skratt
förlorar
blygseln

både
byxor
och hängslen

med artigt 
skratt
följer
blygseln

den gängse
tendensen

döljer
sina brister

surfar
på socialt
klister

men 
när ögat
gapskrattar
och gråter

tiger
läpparna
och tungan

blygseln
syremättad
åter

går till vila
i lungan





Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-14 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren