Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon har ibland gjort anslag mot min person, av litet olika slag, kyssar av olika slag har sökt anbringas på min person. Det har varit en smula blandade erfarenheter. En del har smakat gott.


Anslag i tavla



Jag har en anslagstavla
i köket
bara inget anslaget på den.

I många år
satt där bilder
men så en dag
behövde jag de nålar
dessa bilder var uppsatta med
så nu är den tom.

Tavlan.

Jag gör tavlor dagarna i ända.

Bara att anslå tid till dem
i tillräcklig grad
och de gör sig
mer eller mindre per automatik.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-27 20:09



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Å så typiskt mig, ang nålarna
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP