Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....handen på hjärtat finns ingen som betyder som du gör


...handen på hjärtat

långsiktighet
känslan berör själen
av en kärlek

i hjärtats tecken

till

 

doft av äng och lin
sommar

glittrande vatten

längtan
att aldrig sluta

älska

dig

mitt

hjärta

 



 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-14 19:42



Bookmark and Share


  Cadena
En så rar och god påminnelse. Tack.
2015-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackra tankar...
2015-08-14

  bumerang
Vill tyda detta till kärlek
Till självet.
Det är fint och viktigt.
Basic!!
2015-08-14

    ej medlem längre
Vackra kärleksord. Njutbar dikt!
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP