Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badkruka

Med
svarta skor
gick jag
i mjuk sand

många
gick barfota
med sand
mellan
tårna

välklädd
satt jag
på min
strandstol

många
kastade
sig halvnakna
i solvarm
sand

på avstånd
drack jag
det salta
havet

många
sprang ut
och slängde
sina kroppar
i det våta

ingen
ska säga
att jag inte
har badat

ingen
ska kalla mig
badkruka




Fri vers av Petter Wingren
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-15 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren