Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan lyder



Jag får pennan

att lyda

jag har dresserat den

orden passa ihop

känslorna blir nöjda

och berömmer

______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-15 16:10



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Det låter bra
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén