Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ibland är inte livet rättvist


det var en magisk trästad(Eksjö)

det var
magisk trästad

otroligt
vackra miljöer

en trästad
som levde

fram till

till tidigt i morse
då delar av den stod i lågor

tårar faller för kulturarvet
byggt 1568

men mest av allt
för den avlidna kvinnan

som omkom i branden
hon var så ung

knappt börjat sitt liv

.....vila i frid

sov i ro

 

          




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-16 21:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-09-02

    ej medlem längre
Ja mycket tråkig händelse. Sorgligt när någon får sätta livet till.
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP