Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sädens tyngd

Här talar
de mognande
fälten

sitt
entydiga
språk

träd
kryper upp
mot dunlätt
himmel

men fälten
säden
tyngden

bekläder
botten
med välvävd
livsväv

guldmattans
ljudlösa klang

konsonanters
vokala vila




Fri vers av Petter Wingren
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-17 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren