Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv

Andas
varsamt

drick
en klunk
vatten

tugga
på en
brödkant
 
bada
i en bäck

skriv
din dikt

om
ryggsäckens
betydelse

skriv
din sång

om 
uttorkade
vattendrag

slå 
ditt hjärtas
puls

mot
en ihålig
trädstam

lyssna
till molnens
mummel

och barrskogens
vädjan




Fri vers av Petter Wingren
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-17 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren