Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Båda har vien gång varit telegrafister på torpedbåten T106 Rigel


Ode till Lennart Runge

 

Till min gamle vän på Överlida,
som på de sju haven farit vida
och fyller åtti år.
Hurra – Hurra – Gutår!
Lycklig i Din ”Jagga” må Du glida.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-19 09:27

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson