Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/gastritis....


C O N S T I P A T I O N



























det gick bara inte



inget kom





han krystade och krystade


och krystade,


men förgäves.




ändå var det något


som helt enkelt ville ut,


som måste ut,


han kunde inte bära på det längre.




förgäves, inget hände




eller var det kanske så




att han innerst inne visste



att det som kom,


om det kom



bara var "träck"?




för vem ville egentligen


ha det



höra det


ta emot det:




sanningen om




hans lidande




- IRL




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-20 01:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant och tydlig metafor. Kommer osökt in på Freud och den "Anala fasen" då man vill börja ge gåvor ... och intresse för dessa gåvor får man nog bara en gång i livet.
2015-08-20

  Ingrid Trolle
Att samla motgångar
vantrivsel, etc. är farligt
och leder obönhörligt
till katastrof
2015-08-20

  Algotezza VIP
Maieutik...
2015-08-20

    Tea Alex
Jag tänker att vi ibland håller tillbaka våra tankar, drömmar och känslor för att vi är rädda/osäkra på hur omgivningen ska ta emot det vi bär på. Det kan leda till en känslomässig förstoppning till slut. Ter det sig riktigt illa så kan man bli utbränd av det, av att hålla tillbaka för länge.
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden