Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(nullatis...)


Imaginära - skeenden




















när vi granskat,


ja lusläst,





dina berättelser,




kom vi alla fram



till detsamma:






de har inget



med verkligheten



att göra.






Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-20 10:27



Bookmark and Share


  L.byström
Intressant.
2015-09-02

  Mats Edin VIP
Klargörande!
2015-08-21

    ej medlem längre
Ser att många här ställer frågan om vad som är verkligheten... men min erfarenhet är att den ganska lätt kan kännas igen.. om man inte har inre hinder.
2015-08-20

  Ingrid Trolle
Vems verklighet?
Vad är Vems verklighet?
2015-08-20

  Anya VIP
Jaa verkligheten är verkligen ett svårdefinierat tillstånd.
2015-08-20

  Algotezza VIP
Hm, vad är VERKLIGHETEN... egentligen?
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden