Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Skulle jag våga klart jag vågar
Måste nå dig men finner inget sätt
Alltid bara förringa tankar att aldrig ska bli
Ändå finns förtröstan




Fri vers av R Michael H
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-21 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H