Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bordreflektion

Herr långbens lemmar letar
utmed nockens kala rand
Vilar på mitt bord
Vilar i min hand

Fru myra makar långsamt
nerför barkens täta bräss
Springer på mitt bord
Springer bort från stress

En liten liten tanke
ramlar ur sitt bo
Ligger på mitt bord
Ligger utan ro





© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-23 00:28



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller