Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förpackningar

Förpackningar
paket
korkar
kartong
flaskor
burkar
plast

klura ut
rätt metod

tryck 
dra och slit
riv av
klipp
skruva
bänd

rätt teknik
ger tillgång
till förpackningens
innehåll

men livet
är mer än
en förpackning

kärlek
mer än
ett paket

förtroende 
mer än
en burk

ömhet
mer än
plast

de öppnar
sig själva
inifrån

som kronblad 
i sol

där ömsesidighet
råder




Fri vers av Petter Wingren
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-23 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren