Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus dag


Dagens ögonblick vaknar

fyllt med timmar

för att börja en tidig

nedräkning

ögonblick som ser på

det levande

med nyfödda

morgonljusa ödet

nu dags att öppna

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-23 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén